Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Digiscoping vanuit een nieuw perspectief:

de PA-i5 adapter voor iPhone®* 5/5s van SWAROVSKI OPTIK

Telescopen en verrekijkers van SWAROVSKI OPTIK werken nu ook in perfecte harmonie met de iPhone*. Dit is te danken aan SWAROVSKI OPTIK's PA-i5 adapter voor iPhone* 5/5s, die precisie-optiekinstrumenten in een handomdraai verandert in telezoomlenzen: zo kunnen alle gebruikers digiscoping ervaren vanuit een nieuw perspectief. Of ze nu dieren of vogels observeren, op jacht zijn of in hun vrije tijd op reis gaan. De adapter van SWAROVSKI OPTIK is vanaf maart 2014 verkrijgbaar bij speciaalzaken en via www.swarovskioptik.com.


Een reiger op zoek naar voedsel, hertenbokken die hun territorium bevechten surfende vrienden aan het strand: allemaal voorbeelden van de vele verschillende situaties die ideaal zijn voor digiscoping. En met SWAROVSKI OPTIK's PA-i5 adapter voor iPhone* 5/5s wordt het allemaal nog gemakkelijker. Hiermee kan een grote groep gebruikers met compatibele apparatuur foto's en video's van topkwaliteit maken en unieke momenten snel en betrouwbaar vastleggen en delen met hun vrienden. De combinatie van een telescoop of verrekijker met de adapter en een iPhone* creëert een professionele foto-uitrusting die niet alleen licht van gewicht maar ook gemakkelijk te gebruiken is.
iphone-adapter3
Altijd bij de hand: veelzijdig en eenvoudig te gebruiken
De montage is snel en gemakkelijk - u bevestigt de adapter eenvoudig aan het juiste oculair. Er zijn adapterringen beschikbaar voor verschillende telescopen en verrekijkers van SWAROVSKI OPTIK. Als de adapterring na digiscoping wordt verwijderd, biedt het aluminium frame een elegante, hoogwaardige en stevige bescherming voor uw iPhone* voor dagelijks gebruik. U kunt uw iPhone* nog steeds gemakkelijk in uw zak stoppen zonder dat de uitstekende delen blijven haken.
iphone-adapter2
Flexibele combinatiemogelijkheden
De adapter is geschikt voor gebruik met de iPhone* 5/5s en de volgende verrekijkers en telescopen van SWAROVSKI OPTIK: CL Companion, EL familie (32, 42, 50), de nieuwe SLC familie (42, 56), EL Range, ATX/STX, ATS/STS, en ATM/STM. Alle operationele functies van de iPhone* blijven beschikbaar tijdens het gebruik van de adapter en de speciaal ontworpen riem zorgt ervoor dat de iPhone* stevig vastzit.
iphone-adapter1
*iPhone is een handelsmerk van Apple Inc.

21252 views

Reacties:

reactie
Door: John van der Woude, zaterdag 15 februari 2014 17:47
Mag ik vragen, is dit nou gewoon een advertentie van Swarovski? Want er zijn meer fabrikanten met zo'n phonescoping-oplossing. Kowa en Nikon in elk geval dacht ik. Als dit stukje geen advertentie is, hadden die merken toch ook genoemd mogen worden. Ook zie ik op youtube onafhankelijke adapters voor phonescoping, o.a. in combinatie met Leica telescopen. Ik denk dus dat dit stukje een advertentie is van Swarovski, maar dat staat er niet bij, en dan zou het hier ook niet passen.
reactie
Door: Leo JR Boon, zaterdag 15 februari 2014 19:31
Uiteraard is dit een advertentie van Swarovski....... Lijkt me duidelijk.
reactie
Door: Herman van den brand, maandag 24 februari 2014 14:52
Lijk me wel leuk hoop dat hij snel ook komt voor samsung
reactie
Door: Max Berlijn, dinsdag 25 februari 2014 07:45
Ik heb de Sneeuwuil van Avenhorn met de hand en de Iphone 4 gefotografeerd. Verbluffend resultaat. Als je een adapter voor een telefoon koopt moet je je houden aan die van het merk van je scoop. In de US zijn er vele opties maar of die werken en met welke scoop is moeilijk te bepalen.
Gewijzigd op: 2014-02-25 07:52:32
reactie
Door: Niels van Houtum, woensdag 12 maart 2014 20:52
Ik heb sinds kort de IP5 adapter voor Kowa TSN en deze past tevens op Swarovski 20-60x en 25-50x zoom eyepieces, de Leica 25-50x zoom en old style Zeiss 20-60x zoom. En is volgens mij veel goedkoper...
reactie
Door: Max Berlijn, donderdag 13 maart 2014 07:25
Het jammere is dat de nieuwe scoop van Swaro een heel ander oculair heeft. Past de Iphone 4 er overigens ook in?
reactie
Door: Max Berlijn, vrijdag 14 maart 2014 14:21
Voorbeeldje van phonoscopie http://limburg.waarneming...

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.