Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Kortingen op reizen BirdingBreaks.nl voor DBA begunstigers

Het is bekend dat veel begunstigers van de Dutch Birding Association de wereld over reizen om vogels te kijken. En de laatste jaren lijkt deze trend steeds grotere vormen aan te nemen! De DBA is daarom met BirdingBreaks.nl een samenwerking aangegaan, die voortvloeit uit de wens van het DBA-bestuur om meerwaarde te bieden aan de begunstigers in de vorm van aantrekkelijke kortingen op reizen. BirdingBreaks.nl staat
bekend als aanbieder van reizen naar interessante vogeloorden, ver weg maar ook dichter bij huis, en maakt hiervoor onder meer gebruik van gidsen die in kringen van Dutch Birders bekend zijn.

Voor u als begunstiger van de DBA betekent de samenwerking
aantrekkelijke kortingen op speciaal door BirdingBreaks.nl geselecteerde reizen. Wilt u bijvoorbeeld eindelijk wel eens paradijsvogels zien? Ga dan mee naar Papoea Nieuw-Guinea en ontvang als DBA-begunstiger EUR 300,- korting op de aanbiedingsprijs! Of bent u misschien meer geïnteresseerd in de grensgebieden van het West-Palearctisch gebied en wilt u Grote Roodmus en Kaukasisch Berghoen zien in Georgië? Als DBA-begunstiger krijgt u EUR 50,- korting op deze reis. Aan de anderekant van het West-Palearctisch gebied liggen de Azoren, waar Amerikaanse soorten in oktober algemener zijn dan Europese! Ga mee met deze reis en ontvang EUR 75,- korting. Daarnaast staan in de toekomst ook expeditie-/experimentele reizen op het programma die speciaal voor begunstigers van de DBA zijn ontwikkeld. Houd de websites van de DBA en BirdingBreaks.nl daarom in de gaten.

Overzicht reizen BirdingBreaks.nl met DB korting voor 2010

 
1Georgië
(leden Dutch Birding ontvangen EUR 50,- korting!)
11-daagse reis van
30 april t/m 10 mei 2010
prijs: EUR 2195,-
DB ledenprijs: EUR 2145,-
Gegarandeerd vertrek: nog enkele plaatsen beschikbaar
Lees meer >>
2Papua Nieuw-Guinea
(leden Dutch Birding ontvangen EUR 300,- korting!)
22-daagse reis van
13 juli t/m 3 augustus 2010
prijs: EUR 7295,-
DB ledenprijs: EUR 6995,-
Lees meer >>
3Azoren
(leden Dutch Birding ontvangen EUR 75,-korting!)
9-daagse reis van
16 t/m 24 oktober 2010
Prijs: EUR 2145,-
DB ledenprijs: EUR 2070,-
Lees meer>>


11927 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.