Kies Nederlands Switch to English
Rose-coloured Starling
Siberian Rubythroat
Hoogwoud


Even geduld...

Links


» Index   » Europe   » the Netherlands   » Zuid-Holland
Er zijn geen sub-categorieën gevonden
Birdclub Katwijk Aantal hits:7263
A site devoted to the birds seen in Katwijk, the Netherlands. Incl complete list of all species recorded (with much data) in this coastal village, recent sightings, photo-gallery (the rare stuff) and more.
KNNV Afdeling Voorne Aantal hits:3735
Met o.a. recente waarneming op Voorne Putten en omstreken.
Natuur- en Vogelwacht Aantal hits:2227
Een regionale natuurvereniging uit de Alblasserwaard. Op deze site worden wekelijks de vogelwaarnemingen uit de regio bijgewerkt.
Vogelwerkgroep Vlietland Aantal hits:10197
De Vogelwerkgroep Vlietland bestudeert de vogelpopulatie van Vlietland en de Vogelplas Starrevaart, een vogelrijk zoetwatermoeras bij Leidschendam, Zuid-Holland. De website bevat verslagen, persberichten en natuurlijk recente waarnemingen.
Haagse Vogelbescherming Aantal hits:1767
Telpost Buytenpark Zoetermeer Aantal hits:1307
Zouweboezem Aantal hits:2136
Purper-reiger Blauwekiek Porseleinhoen
Natuur- en Vogelwerkgroep de Krimpenerwaard Aantal hits:1029
Een actieve vereniging met als speciaal gebied de Krimpenerwaard. Een typisch veen-weide gebied met een rijke flora en fauna. De vereniging is actief met vogels, planten, vlinders en libellen.
Vogelwerkgroep Den Haag Aantal hits:9424
Site over vogels en vogeltrek in en rondom Den Haag, met regelmatig bijgewerkte telgegevens van de trektelposten ´de Vulkaan´ en ´Scheveningen´.
VWG Ridderkerk-Barendrecht Aantal hits:1845
Het werkgebied van deze VWG betreft de gemeenten Ridderkerk en Barendrecht op het eiland IJsselmonde in Zuid-Holland
VWG Koudekerk / Hazerswoude e.o. Aantal hits:947
Deze site geeft inzicht in onze activiteiten op vogelgebied en onze resultaten: veel vogeltellingen en -waarnemingen maar ook publicaties en observaties over de ontwikkelingen in ons gebied.
Vogelwerkgroep Zoetermeer Aantal hits:1278
met actuele waarnemingen en informatie over vogels en het vogels kijken bij Zoetermeer
Natuur- en Vogelwacht "Rotta" Aantal hits:885
Natuur- en Vogelwacht "Rotta" is een natuurbeschermingsvereniging die werkzaam is in het recreatiegebied 'De Rottemeren', alsmede in de omliggende gemeenten Moerkapelle / Zevenhuizen, Bergschenhoek
Vogelwerkgroep Meijendel Aantal hits:919
De vogelwerkgroep meijendel is één van de oudste werkgroepen van Nederland. We houden ons sinds het eind van de jaren vijftig bezig met het tellen van vogels in Meijendel, het duingebied ten noorden van Den Haag.
VWG Koudekerk/Hazerswoude e.o. Aantal hits:566
Met het oogmerk de vogelstand te bevorderen verzamelen en verspreiden de leden van "de Vogelwerkgroep Koudekerk / Hazerswoude e.o." kennis over vogels, zijn haar leden actief met landschapsbeheer en vogelbescherming - sinds 1980-, en genieten ze van vogels. De verenigingstatuten benadrukken het "werkgroep"karakter en vraagt om inzet van de leden in werkgroepen. Denk daarbij aan activiteiten zoals: landschapsbeheer, weidevogelbeheer, het plaatsen van nestkasten en -vlotjes, wintertellingen en broedvogelinventarisaties. De leden van de VWG brengen bij formele instanties met de verzamelde kennis de vogelbelangen onder de aandacht
Index | Voeg link toe | Nieuwste links | Populairste links | Zoeken