Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...

Links


» Index   » Europe   » Belgium
Er zijn geen sub-categorieën gevonden
Broedvogels in Vlaanderen en Europa Aantal hits:2088
Verspreidingsonderzoek in Vlaanderen: foto's, geluiden en recente verspreidingskaartjes met vermelding van de status bij elke soort/ Birds in Flanders and Europe : recent distribution maps, pictures and sounds
Société d'Etudes Ornithologiques AVES Aantal hits:1743
The Belgian ornithological Society webpage. Birding, bird protection, education, recent sightings, thousands of links ... and much more.
Wielewaal Regio Schelde Leie Aantal hits:7267
This website, updated on a daily basis, covers interesting observations of birds in the Southern part of East Flanders, Belgium.
Vogels kijken in de Kalkense meersen Aantal hits:987
De Kalkense meersen is een Belgische natuurgebied langs de Schelde. Het is één van de weinig overgebleven open ruimtes in Vlaanderen en herbergt een bijzondere populatie weidevogels. Op deze site vind
Norberts Site Aantal hits:666
Norberts Site, Vogelreisverslagen en Vogelgebieden.
Vogelbescherming Vlaanderen Aantal hits:1394
Vogelbescherming België (officieël het Koninklijk Belgisch Verbond voor de Bescherming van de Vogels vzw) is een nationale natuurbeschermingsvereniging die in 1922 werd opgericht en juridische persoo
overmeersevogels.be Aantal hits:541
birdwatching in Overmere en de Kalkense Meersen
De Torenvalk Aantal hits:1090
Regionale natuurvereniging met lijst van waarnemingen in de streek. (Doorklikken op vogelbescherming en waarnemingen)
Vogelwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen Aantal hits:6633
De website van de erg actieve Zuid-West-Vlaamse vogelwerkgroep. Met recente waarnemingen, vogelreizen, artikels over vogelwaarnemingen en dagelijkse trekvoorspellingen.
www.mergus.be Aantal hits:2260
La Commission d'Homologation Aantal hits:884
Url of the rarities Committee of the Belgian French part.
Natuurpunt website Aantal hits:5743
Dagelijkse waarnemingen online op de Vogellijn pagina van de Natuurpunt website. Zeldzaamheden in Vlaanderen en de buurlanden maar ook trektellingen.
Vogelwerkgroep Fruitstreek Aantal hits:1072
Site van VWG uit Belgisch Limburg en dit voor het Zuid-Westelijk deel van de provincie.
JNM afdeling Zuid-West Brabant Aantal hits:819
Als de natuur je kriebelt, moet je bij JNM zijn! JNM of voluit Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming is een organisatie voor én door jongeren van 8 tot 25 jaar met een brede interesse voor natuur en milieu.
de europese zangvogels Aantal hits:891
Informatie over de europese zangvogels, betreffende voorkomen,verspreiding,geluid, nestkastjes maken, enz.....
plateaudeherve@hotmail.com Aantal hits:682
De la capture au lâché de l’oiseaux en passant par l’identification, espèces, age, sexe spécialisation dans les espèces, bilan, espèces rares en Belgique jusqu’aux hybrides naturels Hirundo rustica X delichon urbica
Vogelijst.be Aantal hits:573
Website over vogels in Europa en Costa Rica met bijkomende informatie over gespotte en gefotografeerde soorten, alsook over natuurgebieden in Europa.
Vogelwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen Aantal hits:446
Regionale ornitologische uitvalsbasis in Zuid-West-Vlaanderen voor zowel topornitologen als vogelliefhebbers. Bruisend enthousiasme resulteert er steevast in vogelrijke topactiviteiten, doordrongen van een typisch West-Vlaamse gemoedelijk sfeertje.
Natuur.koepel vzw Aantal hits:631
Natuur.koepel vzw is de regionale draaischijf van natuur in Zuid-West-Vlaanderen. Via tal van natuur.werkgroepen bundelt Natuur.koepel de krachten van lokale natuurverenigingen (Natuurpunt, Velt, JNM). Ook de onderlinge samenwerking wordt hierdoor versterk. Natuur.koepel organiseert geregeld imposante natuurhappenings en een van de laatste initiatieven is een klimaatproject rond zonneovens in Afrika.
Index | Voeg link toe | Nieuwste links | Populairste links | Zoeken