Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
SWAROVSKI OPTIK verkiest de "Digiscoper of the Year Nederland"

Absam / Tirol, januari 2010: SWAROVSKI OPTIK stelt de winnaar van de prijsvraag "Digiscoper of the Year Nederland" voor: de heer Carel van der Sanden werd door de jury verkozen voor de eerste plaats.

Er zijn in de natuur veel unieke en indrukwekkende dieren en prachtige landschappen te ontdekken. Deze indrukken vastleggen kan een fascinerende bezigheid zijn. SWAROVSKI OPTIK heeft voor zijn telescopen een speciale foto-uitrusting ontwikkeld, die optimaal is afgestemd op de meest uiteenlopende cameratypes . Met behulp van functionele adapters worden camera en telescoop of verrekijker een flexibel inzetbare eenheid, waarmee buitengewone momenten snel en eenvoudig kunnen worden vastgelegd.

Digiscoper of the Year Nederland
De winnaar van de fotowedstrijd van SWAROVSKI OPTIK was de heer Carel van der Sanden. De zogenaamde "Digiscoper of the Year Nederland" kan zich verheugen in de hoofdprijs van 800 € en verzekerde; de tweede prijs ging naar mevrouw Sarah Schipper, die zich kan verheugen in een prijzengeld van 500 €. De heer Pieter van Veelen kreeg als derde prijswinnaar € 350 toebedeeld.

1e
"Digiscoper of the Year Nederland" 1e plaats
Paardebijter (Aeshna mixta) © Carel van der Sanden

2e
"Digiscoper of the Year Nederland" 2e plaats
Jan-van-gent (Morus bassanus) © Sarah Schipper

3e
"Digiscoper of the Year Nederland" 3e plaats
Dwerguil (Glaucidium passerinum) © Pieter van Veelen

De beste tien ingeleverde digiscopingfoto's uit Nederland werden bovendien op www.digiscoperoftheyear.nl gepubliceerd en namen aansluitend nog automatisch deel aan de internationale wedstrijd 'Digiscoper of the Year 2009". Deze werd gewonnen door de heer Juan Antonio Garcia Perez uit Spanje en deze mag zich verheugen op een complete digiscopinguitrusting, bestaande uit een telescoop inclusief oculair en camera-adapter van het huis SWAROVSKI OPTIK. In de internationale wedstrijd werd de heer Andreas Bossi uit Italië bovendien als tweede geplaatst en ontving daarvoor een EL 42-verrekijker. De derde plaats werd bezet door de heer Manuel Estébanez Ruiz uit Spanje, die daarvoor met een Pocket verrekijker werd beloond.

1e
"Digiscoper of the Year 2009"1e plaats
Little Egret (Egretta garzetta) © Juan Antonio Garcia Perez

2e"Digiscoper of the Year 2009" 2e plaats
Common Pheasant (Phasianus colchicus) © Andreas Bossi

3e"Digiscoper of the Year 2009" 3e plaats
Great Crested Grebe (Podiceps cristatus) © Manuel Estébanez Ruiz

De "Digiscoper of the Year" van beide wedstrijden werd door een internationale jury gekozen. Selectiecriteria voor de jury waren de beeldscherpte, thematische relevantie en schoonheid van de opnamen. De beste 20 ingestuurde digiscopingfoto's van de internationale wedstrijd worden door SWAROVSKI OPTIK op www.digiscoperoftheyear.com gepubliceerd. Bovendien worden de fotografen met naam genoemd en ontvangen een publicatievergoeding van 300,- euro.

SWAROVSKI OPTIK feliciteert alle winnaars!

Op basis van de verheugende respons gaat SWAROVSKI OPTIK ook in het jaar 2010 weer op zoek naar de "Digiscoper of the Year".

De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien.
Ervaar het moment!
SEE THE UNSEEN.
WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM

thym

SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK, gevestigd in Absam - Tirol, maakt deel uit van de Oostenrijkse Swarovski-ondernemingsgroep. De in 1949 opgerichte Oostenrijkse onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten in het premiumsegment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, optronische apparatuur, richtkijkers, afstandsmeters en nachtzichtapparatuur. Haar succes dankt de onderneming aan haar innoverende kracht, de kwaliteit en duurzaamheid van de producten, evenals hun functionele en fraaie design. Respect voor de natuur is een wezenlijk bestanddeel van de ondernemingsfilosofie dat tot uiting komt in de voorbeeldige milieuvriendelijke productie en langdurige betrokkenheid bij zorgvuldig geselecteerde natuurprojecten.

Voor meer informatie:
Perscontact:
Viktoria Maurer
Junior Manager Public Relations
T: +43/5223/511-6721
M: +43/664/625 6908
viktoria.maurer@swarovskioptik.at16385 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.