Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
DUTCH BIRDING WEBSHOP

Nog uitgelaten over de Taigastrandloper, de Baltimoretroepiaal of de Oosterse Tortel? Wil je ook op je t-shirt, pet, cap, bandana, wintermuts of zelfs badjas laten weten dat je een echte Dutch Birder bent? De Dutch Birding-webshop is nu online! Het is belangrijk om te weten dat de artikelen door ons zijn ontworpen (met heel veel dank aan Leo Heemskerk!) maar worden gefabriceerd door en verkocht via de firma Spreadshirt. Met betaling en verzending heeft de Dutch Birding Association dus niets te maken. Gelukkig maar, want zeker nu met het voorjaar voor de deur hebben ook DBA-medewerkers echt geen tijd om winkeltje te spelen. Om te bestellen moet men apart inloggen bij Spreadshirt. Zie Webshop onder de knop Dutch Birding. Tot ziens in het veld. We kunnen elkaar niet meer mislopen!

De webshop vind je hier.

1

16041 views

Reacties:

reactie
Door: Martin Harskamp, dinsdag 9 maart 2010 12:11
Leuk idee! Komen er ook nog eens van die auto(raam)-stickers?
reactie
Door: Jaap Denee, dinsdag 9 maart 2010 12:14
Is er op zaterdag 20 maart in De Werelt een catwalk gerealiseerd waarop Leo ons de creaties in hoogsteigen persoon gaat showen? Dat zou een hoop van ons over de streep trekken om een aankoop te doen...
reactie
Door: Wietze Janse, dinsdag 9 maart 2010 12:18
@ Martin,
ook die komen ...... let maar op!

@Jaap,
dat ga ik doen, heb een beter figuur, he ...... (ik bedoel mijn figuur past meer in het algemene postuur van de vogelaar)
reactie
Door: Michel Veldt, dinsdag 9 maart 2010 22:46
Er zijn al nieuwe stickers in omloop, volgens mij kan je die op de DB dag verkrijgen (als ik het goed heb begrepen tegen een kleine vergoeding).
Ik kan jullie zeggen dat hij erg veel lijkt op de eerste, door iedereen zo geliefde, sticker. . .

Groet Michel
reactie
Door: Max Berlijn, woensdag 10 maart 2010 06:19
Denk ook aan de sweaters, mijn oude vaal en bijna met gaten is aan vervanging toe. Ik denk dat ze nog beter zullen lopen dan de shirts

Groet Max
reactie
Door: Niels van Houtum, woensdag 10 maart 2010 08:17
Is alles op voorraad??
reactie
Door: Sander Bot, woensdag 10 maart 2010 17:14
Niels, ik gok dat ze op bestelling drukken, dus je kunt gewoon je rose t-shirt met kortbekzeekoet bestellen (of stond ie er niet tussen?).
reactie
Door: Niels van Houtum, woensdag 10 maart 2010 18:35
Ja, Sander, jij weet wat ik mooi vindt. Bestel jij alvast een zwarte met Vale Gierzwaluw erop:-) Staat je vast enig!
reactie
Door: Max Berlijn, zaterdag 13 maart 2010 14:20
Mag ik vragen wat een vogelaar met een WITTE pet moet (de enige kleur die mogelijk is). Ik hoop dat er meer kleuren komen. Bij de T shirts zou ik juist weer graag voor wit willen kiezen maar dat kan niet.

Dank vast, Max
reactie
Door: Leo Heemskerk, dinsdag 16 maart 2010 20:29
Max, Vragen mag altijd. Vragen opmerkingen feedback graag per email naar mij of meld het zaterdag op de Dutch Birding-vogeldag. Ik las dit bij toeval
Gewijzigd op: 2010-03-16 20:34:49
reactie
Door: Arjan van Egmond, dinsdag 16 maart 2010 21:20
Wat betreft stickers kan ik melden dat alle begunstigers bij de komende DB er een ontvangen. Autostickers zijn op de Vogeldag te koop en binnenkort te bestellen.

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.