Kies Nederlands Switch to English
Rose-coloured Starling
Siberian Rubythroat
Hoogwoud


Even geduld...
Dutch Avifauna
This Side of Paradise, 28-30 augustus 2015

this side of paradise

Boeiende lezingen, lekker eten en drinken, excursies, muziek en meer plezier - welkom in This Side of Paradise! Het eerste meerdaagse natuurevenement dat inhoudelijke lezingen en excursies combineert met andere goede dingen in het leven. Een weekend lang, flora en faunabreed. Een rijk palet aan presentaties, tijd om bij te praten, een informatiemarkt, lekker swingen, en... ook nog op nachtexcursie. Overnachten kan, zodat je 's ochtends het gezellige ontbijt niet mist.

This Side of Paradise vind je in De Biotoop in Haren: ooit het Biologisch Centrum van de RUG; nu een creatieve mega-broedplaats vol kunst, ambacht en natuur. De Biotoop grenst aan de Hortus Haren. Die doet mee in dit evenement. Met je congrestival-ticket heb je toegang tot 30 hectare planten, vogels, insecten, vleermuizen - en nog heel veel meer!

Van vrijdagavond tot en met zondagmorgen zijn er vijf lezingenblokken. Begeleid door experts ga je op excursie op het terrein. Je volgt een workshop, ontmoet oude en nieuwe bekenden. Tijdens de lezingen is er opvang voor de kleinsten. Er is een apart jeugdprogramma, vol spannende (natuur)activiteiten!
De lezingen zijn thematisch ingedeeld naar de Nederlandse habitats, met twee blokken Buitenland en een blok 'Potpourri'. Het lezingenprogramma is nog niet compleet. In de komende weken worden er telkens presentaties toegevoegd. Check nu en dan de website voor de laatste aanvullingen!

Boek op tijd, het aantal tickets is beperkt. Voor tickets en meer informatie: thissideofparadise.nl

This Side Of Paradise wordt georganiseerd door Waarneming.nl en Veldshop.nl.

this side of paradise

4559 views

Comments:


You are not logged in, you must be logged in to post comments.