Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Nieuwe ronde, nieuwe kansen...en dat een heel jaar lang

Het jaar 2008 ligt al ruim 3 maanden achter me, maar de herinneringen zijn nog vers in m'n geheugen opgeslagen. Ik sjeesde (niet getoetst op correctheid van spelling) van hot naar her, verklaarde mezelf soms compleet voor gek (ik stond daar gelukkig niet helemaal alleen in) en leefde een vrij onrustig, gejaagd leven.

Nu, in de 4e maand van 2009 is er ten aanzien van jaarlijsten weinig veranderd. De snelweg doet z'n naam nog steeds eer aan, de gekheid is gebleven en de onregelmatigheid kent weinig grenzen. Kortom... de motivatie is nog even hoog, het doel is volledig duidelijk en de focus ligt daar waar deze hoort te liggen... twitchen... een heel jaar lang!

Ook in 2009 zal ik via de internetsite van Dutch Birding Association een kijkje in de keuken geven van het jaarlijsten en twitchen. De verslagen zullen een weerspiegeling zijn van simpel-weg een dag soorten-scoren, echt vogels-kijken en m'n persoonlijke beleving bij dat alles (zwakke momenten, goede acties, foute keuzes en feestelijke gebeurtenissen). Dit alles zal in een stijl zijn geschreven waarbij ik wat zelfspot gebruik, gebeurtenissen uit het veld verwerk en opvallende actuele onderwerpen laat passeren.

Ik ben benieuwd wat het dit jaar gaat opleveren en vooral... wat er hier op papier allemaal zal verschijnen. 1 geruststelling...in 2010 is het echt (tijdelijk) over met dit gedoe.

Alwin

6541 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.