Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Dutch Avifauna
DBA-dag zaterdag 9 januari gaat niet door!

Vanwege de weersverwachting, de te verwachte situatie op de wegen en met name de te verwachte lage opkomst heeft het DBA-bestuur met pijn in het hart besloten de Dutch Birding-vogeldag van zaterdag 9 januari in Lunteren niet door te laten gaan en te verplaatsen naar een latere datum. Dit zal mogelijk in februari zijn.
Natuurlijk zijn Dutch Birders voor geen kleintje vervaard, en achteraf kan het natuurlijk altijd meegevallen zijn op de weg. Maar bezoekers aan de Dutch Birding-vogeldag komen uit alle hoeken van Nederland, moeten voor dag en dauw op pad en maken hun afweging om te vertrekken toch op basis van de verwachting. Er bereiken ons signalen uit het veld dat de opkomst wel eens heel laag zou kunnen worden. Zowel voor de sprekers en de standhouders als voor Zalencentrum De Werelt zou dat erg jammer zijn.
Deze mededeling wordt ruim verspreid, via onder andere Dutch Bird Alerts, de websites www.dutchbirding.nl en www.waarneming.nl, maar schroomt u niet om mensen waarvan u weet dat die op pad gaan en die misschien het nieuws gemist kunnen hebben in te seinen!

10106 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.