Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Dutch Avifauna
Digiscoper of the Year 2010

Dankzij digiscoping kunnen van verschillende diersoorten close-ups van maximale fotokwaliteit worden gemaakt - zo kunnen mooie herinneringen blijvend op beeld worden vastgelegd. Met ongeveer 2000 ingezonden foto's is er in het afgelopen jaar 2010 opnieuw meer gehoor aan onze oproep gegeven. De jury was daarbij niet zozeer onder de indruk van het aantal inzendingen maar met name van de vele digiscoping-opnames van hoge kwaliteit.

 

Uit de jaarlijkse internationale fotowedstrijd van SWAROVSKI OPTIK kwam dit jaar de heer Óscar J. Gonzáles Hermández uit Spanje als winnaar uit de bus; hij mag zich over de titel "Digiscoper of the Year 2010" verheugen. De prijs voor de eerste plaats is een complete SWAROVSKI OPTIK Digiscoping-uitrusting, bestaande uit een magnesiumtelescoop, een groothoek zoom-oculair 25-50x W, een telescooprail, een camera-adapter en een carbonstatief CT 101 inclusief Stativkopf DH 101.

Bijenetert

 

Voor de heer Mario Cea Sánchez uit Spanje, die op de tweede plaats eindigde, stelt SWAROVSKI OPTIK een verrekijker EL 42 SWAROVISION ter beschikking.

GrWouw

 

De heer Juan Manuel Benjumea Fantoni uit de VS verzekerde zich van de derde plaats, die recht geeft op een verrekijker uit de EL 32-serie.

Forster's Stern

 

De " Digiscoper of the Year" werd gekozen door een internationale jury en via de beoordeling door geregistreerde bezoekers op de website. De keuzecriteria voor de jury waren de thematische relevantie evenals de schoonheid van de beeldopnamen en de beeldscherpte. De 20 beste ingestuurde digiscoping-foto's zijn door SWAROVSKI OPTIK op www.digiscoperoftheyear.com gepubliceerd. De fotografen worden er met naam vermeld en ontvangen een publicatievergoeding ter waarde van 300 euro.

SWAROVSKI OPTIK feliciteert alle winnaars!

12376 views

Reacties:

reactie
Door: René van Rossum, donderdag 20 januari 2011 08:21
Zo... bijzonder fraai, zeer scherp en zelfs in de vlucht ! en dat met digiscoop... Onze Pim Wolf heeft het ook aardig onder de knie, maar zelf bak er niets van...

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.