Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Peter Weiland zwaait af als webmaster

Wie kent hem niet? Of beter eigenlijk: wie kent hem wél? Want velen van ons zullen hem niet (goed) kennen. Omdat hij vooral 'ondergronds' werk voor ons verricht. Werk dat niet opvalt en zich op de achtergrond afspeelt, maar dat wel heel nodig is.

Om niet langer in raadselen te spreken: Peter Weiland heeft zich jarenlang voor Dutch Birding ingezet. Eerst als webmaster, later met het onderhouden van de server en het oplossen van problemen als virussen, een volgelopen server met foutboodschappen en het onderhouden van contact met de webhost. Problemen die vaak op de vervelendste en meest ongelegen momenten naar voren kwamen en komen. En altijd was Peter bereikbaar en beschikbaar om deze problemen op te pakken en op te lossen, zodat wij als bezoekers er zo weinig mogelijk of niets van merkten. Zoals gezegd: de noodzakelijke man achter de schermen.

Bij de overgang naar een nieuwe server en webhost heeft Peter aangegeven deze 'schone' taak door te willen geven aan zijn opvolgers. Wij maken van deze gelegenheid gebruik om Peter te bedanken voor zijn jarenlange, tomeloze inzet bij het in de lucht houden van onze website. Zonder zijn inzet hadden wij in de afgelopen jaren niet een zo constante service kunnen bieden.

Bestuur Dutch Birding Association

10215 views

Reacties:

reactie
Door: Toy Janssen, vrijdag 21 juni 2013 19:11
Ik sluit me hierbij aan, bedankt Peter!
reactie
Door: Albert van den Ende, vrijdag 21 juni 2013 22:49
Ik ook! Peter, bedankt voor de plezierige samenwerking.
reactie
Door: Ricardo van Dijk, zaterdag 22 juni 2013 20:38
Peter heeft me aangegeven dat hij graag nog een keer kotsmisselijk wil worden tijdens een pelagische tocht. Ik hoop hem daarbij nog een keer mee te maken, nu heeft hij daar wat meer tijd voor. Ik reken op je Peter!
reactie
Door: Luuk Punt, zondag 23 juni 2013 13:09
Veel dank, Peter!

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.