Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Nieuwe voorzitter

Oplettende lezers hebben het in laatste nummer van Dutch Birding al gelezen: de functie van voorzitter is voor de komende jaren ingevuld. In de bestuursvergadering van 20 mei 2010, de avond voordat Dutch Birding no. 3 naar de drukker ging, is Arjan van Egmond aangesteld als voorzitter van de Stichting Dutch Birding Association. Arjan volgt oud-voorzitter Gijsbert van der Bent op, en met zijn aanstelling als voorzitter komt tevens een eind aan het korte tijdelijke ´duo-voorzitterschap´ van Arjan en Han Zevenhuizen.

Ook de kernredactie heeft zich voorafgaand aan de bestuursvergadering van 20 mei positief uitgesproken over de voordracht van Arjan. Met inachtneming van de in 2009 ingezette 3-jaars termijnen (met herbenoeming voor maximaal eenzelfde periode) van DBA-bestuursleden neemt Arjan de voorzittershamer over voor een periode van twee jaar. Als bestuur zijn wij verheugd met deze uitkomst en zien we de komende jaren met Arjan als voorzitter met veel vertrouwen tegemoet!
Arjan (36) is een geboren en getogen Katwijker en is sinds medio 2006 als bestuurslid verantwoordelijk voor onder meer de organisatie van de zogenaamde ´buitenschoolse activiteiten´ van de DBA, zoals de Dutch Birding-vogeldag en het Texelweekend. Tevens heeft hij zich de afgelopen jaren ingespannen voor de vernieuwing en uitbreiding van de website.

Nu hij is aangesteld als voorzitter zal Arjan een aantal van zijn huidige taken neerleggen. Momenteel wordt binnen het bestuur gewerkt aan een gepaste verdeling van de ´portefeuilles´. Hierbij kijkt het bestuur ook naar uitbreiding van het aantal bestuursleden. Inmiddels heeft zich een tweetal betrokken DBA-leden aangemeld om eventueel vrijkomende taken op zich te nemen. Zodra hierover meer bekend is worden jullie nader geïnformeerd.

BESTUUR Dutch Birding Association

Arjan van Egmond

14911 views

Reacties:

reactie
Door: Rob Halff, maandag 21 juni 2010 22:49
Van harte gefeliciteerd Arjan en veel succes!
reactie
Door: Max Berlijn, dinsdag 22 juni 2010 10:23
He jammer weer geen vrouwelijke voorzitter...Gefeliciteerd!

Gr Max
reactie
Door: Hans Bossenbroek, dinsdag 22 juni 2010 13:21
Gefeliciteerd!
reactie
Door: Rob Olivier, dinsdag 22 juni 2010 16:17
Gefeliciteerd Arjan!

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.