Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Het laatste vogelnieuws direct op je mobiel: speciale aanbieding Dutch Bird Alerts

Najaar 2010 is voor vogelend Nederland nauwelijks begonnen maar de eerste knaller is al binnen: een Groene Bijeneter liet zich maandag 16 augustus door enkele honderden vogelaars in de duinen van Castricum bewonderen. Helaas was de vogel na een paar uur al gevlogen.

Wilt u ook Dutch Bird Alerts direct in het veld ontvangen? Dan kunt u zich als begunstiger van Dutch Birding nu aanmelden voor een speciale actie. Tot 31 december 2011 ontvangt u alerts voor slechts EUR 36,-. Meer informatie kunt u vinden op www.dutchbirdalerts.nl.

Nog geen begunstiger en benieuwd naar het hele verhaal (ontdekking, determinatie, taxonomie en voorkomen)? Voor nieuwe begunstigers hebben wij een speciale aanbieding voor het lidmaatschap 2010 + 2011.

Voor slechts EUR 60.00 (normaal EUR 73.00) ontvangt u twee jaar lang zes maal per jaar het internationaal toonaangevende tijdschrift Dutch Birding. Daarnaast ontvangt u het DVD Jaaroverzicht van 2009 én van 2010, het handige en toonaangevende Dutch Birding-vogelnamen-gidsje en het onmisbare Smoelenboek, met de portretten van alle actieve Dutch Birders.

U kunt zich abonneren door het overmaken van de abonnementsprijs onder vermelding van 'Groene Bijeneter abonnement Dutch Birding' op girorekening 150697 (Nederland) of girorekening 000 159246819 (België) tnv Dutch Birding Association te Castricum.

Deze actie loopt tot 1 september 2010.

 

15360 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.