Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Kopij gevraagd voor de Dutch Birding website

Hop

Beste bezoekers,

Inmiddels draait de huidige Dutch Birding website al weer ruim een jaar. Met deze site hebben we de mogelijkheid gekregen om artikelen op de website te publiceren, zoals bijvoorbeeld de verhalen behorende bij een stoere ontdekking in de rubriek 'DB-Actueel Online', reisverslagen in 'WP-Birding' en 'Global Birding' en het memoreren aan mega's van vroeger in 'Goud van Oud'. De site wordt enorm goed bezocht en de artikelen veel gelezen.

Bij deze willen we jullie oproepen kopij aan te dragen voor de Dutch Birding website. Uit de heerlijke discussies die losbarsten in bijvoorbeeld de fotorubriek 'Historie' is af te leiden dat men zijn zegje wel wil doen. Als je interesse hebt om iets voor de website te schrijven, schroom niet om contact op te nemen met de webredactie! Als leidraad is hier een document met richtlijnen voor auteurs bijgevoegd.

De webredactie,

Garry Bakker
Ben Wielstra

13801 views

Reacties:

reactie
Door: Luuk Punt, donderdag 18 november 2010 17:09
Open een mogelijkheid om weblogs op deze site bij te houden en de stroom (bewerkt citaat van het document met richtlijnen voor auteurs) "met levendig geschreven, persoonlijke verhalen, waaruit de passie voor het vogels kijken blijkt", zal m.i. niet te stuiten zijn. :-)
Gewijzigd op: 2010-11-18 17:10:09

Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.