Kies Nederlands Switch to English
Roze Spreeuw
Roodkeelnachtegaal
Hoogwoud


Even geduld...
Reizen met BirdingBreaks.nl in 2011 extra voordelig voor leden Dutch Birding!

De Dutch Birding Association is met BirdingBreaks.nl een samenwerking aangegaan. Als u lid bent van Dutch Birding betekent het dat u flinke kortingen krijgt op speciaal door BirdingBreaks.nl geselecteerde reizen! De samenwerking houdt dus letterlijk een meerwaarde in van uw lidmaatschap op Dutch Birding. Voor 2011 zijn er momenteel 4 reizen geselecteerd waar leden van Dutch Birding EUR 50,- korting op krijgen.

Ethiopië is de eerste reis van 2011 waar de korting voor geldt. Dit schitterende land met zijn vriendelijke bevolking herbergt vele endemische soorten zoals bijvoorbeeld Spot-breasted Plover en de eigenaardige Stresemann's Bush-crow. Zoekt u het liever wat dichter bij huis dan is Marokko wellicht een goede keus. Ga mee met 'monsieur' Marokko (en tevens hoofdredacteur Dutch Birding...) Arnoud van den Berg die dit land met alle soorten en ondersoorten op zijn duimpje kent! Een andere interessante en fraaie uithoek van het West-Palearctisch gebied is Syrië waar we ondermeer op zoek gaan naar Steppekieviten, Irakese Babbelaar en Witoorbuulbuul. De voorjaarstrek is daar op dat moment in volle gang dus wees voorbereid op mooie verrassingen! De laatste bestemming is Kazachstan waar 'mister' Kazachstan Arend Wassink de reis zal leiden. Zwarte Leeuweriken gegarandeerd (bij Astana) en ook hier is de vogeltrek in volle gang met ondermeer Veldrietzangers, Syke's Spotvogels, Woestijngrasmussen, Mongoolse Woestijnvinken en meer!

Hieronder staan de reizen overzichtelijk bij elkaar. Alle reizen hebben gegarandeerd vertrek en hebben nog plekken beschikbaar. Bij sommige zijn dit er echter nog maar een paar dus wees er snel bij! Kijk gerust op onze fraaie vernieuwde website www.birdingbreaks.nl, stuur een e-mail naar info@birdingbreaks.nl of bel ons op 020-7792030

Ethiopië
wnraaf
Vertrek: 24 februari 2011
Duur: 16 dagen
Prijs: EUR 2695,-
Info: gegarandeerd vertrek, nog 3 plaatsen beschikbaar

Syrië
kaalkop
Vertrek: 11 maart 2011
Duur: 11 dagen
Prijs: EUR 1895,-
Info: gegarandeerd vertrek, nog enkele plaatsen beschikbaar

Marokko
woestijng
Vertrek: 3 april
Duur: 11 dagen
Prijs: EUR 1845,-
Info: gegarandeerd vertrek, nog enkele plaatsen beschikbaar

Kazachstan
roodstaart
Vertrek: 5 mei 2011
Duur: 16 dagen
Prijs: EUR 3745,-
Info: gegarandeerd vertrek, nog enkele plaatsen beschikbaar

13527 views

Reacties:


Je bent niet ingelogd, je moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen.