Kies Nederlands Switch to English
Rose-coloured Starling
Siberian Rubythroat
Hoogwoud


Even geduld...
Zelf foto’s plaatsen en commentaar geven

Sinds begin van dit jaar kan men op onze vernieuwde website zelf foto's plaatsen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken. Dit doe je door in de rechter bovenhoek (onder het kopje Inloggen) op "Meld je aan" te klikken. Als je bent aangemeld is het mogelijk om op een eenvoudige manier foto's van zeldzame, schaarse en interessante vogels uit Nederland te plaatsen. Maar ook van leuke soorten elders uit het West-Palearctische gebied. Tevens is er een aparte rubriek voor foto's van twitches, evenementen, rare hybriden en dergelijke.
Om te voorkomen dat er ongewenste en ongepaste foto's op de website verschijnen worden de foto´s eerst in een buffer geplaatst. Na verificatie door de fotowebredactie wordt de foto zichtbaar in de desbetreffende rubriek. Als er een rood sterretje achter een foto-categorie staat betekent dit overigens dat er recent een foto is geplaatst die de ingelogde bezoeker van de site nog niet heeft gezien.
Als men is ingelogd kan iedereen ook commentaar geven op de geplaatste foto's; een eenvoudige en directe manier om een discussie te openen, bijvoorbeeld met betrekking tot de herkenning van de soort. Op een vergelijkbare manier is het ook mogelijk om geluiden te plaatsen op de website.
Het is de bedoeling om in de toekomst de mogelijkheden binnen een speciale omgeving voor de Dutch Birder verder uit te rollen.

 

 

17100 views

Comments:


You are not logged in, you must be logged in to post comments.