Kies Nederlands Switch to English
Rose-coloured Starling
Siberian Rubythroat
Hoogwoud


Even geduld...
Vacature medewerker Marketing en Sponsoring Dutch Birding

Door toegenomen belangstelling van verschillende (commerciële) partijen in Dutch Birding (zoals adverteren) en diverse op handen zijnde ontwikkelingen om aan marketing en sponsoring meer betekenis te geven, is een afwisselende en uitdagende functie ontstaan.

Ben jij die Dutch Birder die het gaaf vindt om relaties tussen Dutch Birding en professionele partijen te onderhouden, uit te diepen en nieuwe verbindingen tot stand te brengen? Heb jij een ontwikkeld gevoel voor commercie en wil jij dat graag inzetten voor Dutch Birding, in samenwerking met bestuur en redacties? Dan zouden wij graag met jou in contact komen!!

Geef je belangstelling door aan Han Zevenhuizen (han.zevenhuizen@dutchbirding.nl) of Debby Doodeman (debby@fogol.nl).

De functie bestaat onder andere uit de volgende activiteiten:

  • marketing- en sponsoringbeleid in kaart brengen, inclusief tarifering;
  • maken van afspraken met bestaande en vooral nieuwe relaties voor advertenties, banners en recensies;
  • waar nodig onderhouden van contacten met huidige sponsoren en proactief zoeken naar nieuwe sponsoren en aanleggen van contacten (bijvoorbeeld tijdens de UK Birdfair);
  • het organiseren/coördineren van recensies, bv een grote vergelijkingstest van kijkers;
  • actief bijdrage aan discussies binnen bestuur/medewerkers gericht op versterking van onze uitstraling;
  • betrokkenheid bij het opzetten van het programma van de Dutch Birding vogeldag, voor-/najaars weekend en deelname Dutch Birding aan diverse (internationale) beurzen.

In deze functie heb jij veel ruimte om jouw eigen geluid te laten horen en inhoudelijke stempel te drukken op onze toekomststrategie en bij te dragen aan onze financiële positie.

Jouw eigenschappen:
Je voelt je verbonden met Dutch Birding. Je bent iemand die gedreven is om afgesproken doelen te halen. Je bent creatief en je toont initiatief. Bovendien vind je het leuk om in teamverband samen te werken.

Bij deze vrijwillige functie ontvang je een gratis abonnement op Dutch Birding.

Profiel Dutch Birding

De stichting Dutch Birding Association is in 1979 opgericht en heeft als doel het stimuleren van het bestuderen van in het wild levende vogels en het documenteren van bijzondere waarnemingen. De belangrijkste activiteit is de uitgave van het tijdschrift Dutch Birding. Daarnaast beheert de DBA een landelijk systeem van Dutch Bird Alerts waarmee bijzondere vogelwaarnemingen zeer snel en efficiënt bekend kunnen worden gemaakt aan de deelnemers. De Dutch Birding Association wordt bestuurd door het dagelijks bestuur en de redacties. In totaal zijn ruim 50 vrijwilligers bij Dutch Birding betrokken.

3821 views

Comments:


You are not logged in, you must be logged in to post comments.